Marhaba Catering


Marhaba Catering is een cateringsbedrijf en geniet grote bekendheid in Amsterdam en omstreken vanwege haar smaakvolle gerechten tegen de scherpste prijs. Met ruim 20 jaar ervaring in de Restaurant-branche zijn wij uitgegroeid tot één van de bekendste leveranciers in Nederland. We bieden oplossingen die klanten ontzorgen op het gebied van catering en levering van gezonde maaltijden, broodjes, tussendoortjes, drinken en allerlei andere lekkernijen. De oplossingen zijn op maat gemaakt om altijd de hoogste kwaliteit aan service te kunnen garanderen voor onze klanten.


Catering nodig? Dan heb je Marhaba nodig. We zijn een bedrijfscatering en uitstekend geschikt voor feesten, evenementen, vergaderingen, bruiloften en nog veel meer. Om onze service goed af te stemmen verzoeken we je om contact op te nemen met de klantenservice van Marhaba Catering op telefoonnummer 06 495 367 68 op werkdagen van 09:00 - 17:00. Op dit nummer zijn we ook te bereiken via WhatsApp.


Bestelling en bezorging


Bij Marhaba Catering heb je de keus uit een uitgebreid assortiment aan dagverse producten. Zo is je catering altijd vers bereid en zorgen wij voor een smakelijke gelegenheid. De Catering bezorgen wij in de volgende plaatsen door heel Nederland: Catering Amsterdam, Catering Almere, Catering Amstelveen, Catering Amersfoort, Catering Bussum, Catering Beverwijk, Catering Breukelen, Catering Diemen, Catering Den Haag, Catering Haarlem, Catering Hilversum, Catering Hoofddorp, Catering Huizen, Catering IJmuiden, Catering Leiden, Catering Lijnden, Catering Naarden, Catering Purmerend, Catering Schiphol, Catering Utrecht, Catering Weesp, Catering Zaandam, Catering Zwanenburg en ver daarbuiten voor grote leveringen en projecten!


Professionele cateraar


Als cateraar verzorgen wij de catering tot in de details en denken wij graag mee met je wensen en behoeften. Daarbij streven we altijd naar de hoogste service, waardoor honderden klanten op ons vertrouwen in de Catering-branche. Met 20 jaar ervaring, een groot assortiment, veel vakmanschap, een groot klantenkring, zal Marhaba Catering zorgen voor een ware belevenis.


Met culinaire groet,
Team Marhaba CateringMARHABA CATERING

Veelgestelde vragen

1Leveren jullie de catering ook op zondag?
Ja, Marhaba Catering levert ook op zondagen. We leveren de hele week door van maandag tot en met zondag.
2Wat zijn jullie bezorgtijden?
Onze bezorgtijden zijn van 09:00 - 23:00.
3Wanneer betaal ik de catering?
Bij Marhaba Catering kun je pinnen, vooraf betalen, per factuur of contant bij de levering.
4Wat betaal ik aan bezorgkosten?
De bezorgkosten bedragen slechts € 10,- per bestelling.
5Hoe kan ik bestellen?
Bestellen kan telefonisch op telefoonnummer 06 495 367 68 op werkdagen van 09:00 - 17:00. Op dit nummer zijn we ook te bereiken via WhatsApp.
6Kan ik ook een bestelling op korte termijn plaatsen? Bijvoorbeeld voor morgen?
Voor spoedbestellingen kun je bellen naar 06 495 367 68 op werkdagen van 09:00 - 17:00.. Als onze keuken en logistiek de bestelling aankunnen, dan helpen we je graag!
7Levert Marhaba Catering in heel Nederland?
De Catering bezorgen wij in de volgende plaatsen door heel Nederland: Catering Amsterdam, Catering Almere, Catering Amstelveen, Catering Amersfoort, Catering Bussum, Catering Beverwijk, Catering Breukelen, Catering Diemen, Catering Den Haag, Catering Haarlem, Catering Hilversum, Catering Hoofddorp, Catering Huizen, Catering IJmuiden, Catering Leiden, Catering Lijnden, Catering Naarden, Catering Purmerend, Catering Schiphol, Catering Utrecht, Catering Weesp, Catering Zaandam, Catering Zwanenburg en ver daarbuiten voor grote leveringen en projecten!